Mijn favorieten

Verkoop

Wij helpen u graag

Uw woning verkopen tegen een realistische, maar zo hoog mogelijke prijs en bij voorkeur zo snel mogelijk. Daarin zijn we bewezen succesvol.

Regio Makelaars verzorgt het hele verkooptraject: van de waardebepaling tot het tekenen van de koopaktes en de uiteindelijke sleuteloverdracht. We presenteren uw woning in diverse media, regelen bezichtigingen en houden u actief op de hoogte van alles wat er gebeurt. Uiteraard presenteren wij u vooraf ons plan van aanpak voor de verkoop en zijn duidelijk over de kosten.

Voor de verkoop van uw woning is Regio Makelaars de juiste partner: we kennen de regio, de prijzen en het aanbod en beschikken aantoonbaar over de benodigde vakkennis.

 


 

Uw woning in de spotlights!

Het belangrijkste bij de verkoop van uw woning is dat woningzoekenden weten dat het te koop staat. Daar zorgen wij voor:

      Op onze website plaatsen we een professionele presentatie.

      Dat doen wij ook op de huizen websites Funda.nl, Jaap.nl, MVA.nl en Huislijn.nl.

      Een filmpje van uw woning plaatsen we op YouTube.

      Bij ons bekende woningzoekenden benaderen we proactief.

      We zorgen voor een full colour verkoopbrochure.

      Uw woning presenteren we in onze ultramoderne etalage in Zwanenburg.

Neem gerust contact met ons op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen naar 020-4978822, het contactformulier invullen of tijdens kantooruren bij ons binnenlopen.

 


 

De verkoop van uw woning in stappen

 
Stap 1 | Het oriëntatieproces
Uw huis verkopen is een grote stap. Overweeg daarom altijd eerst de alternatieven: aanpassen van uw huidige woning bijvoorbeeld. Ook de situatie op de woningmarkt is van belang: is het verstandig om uw huis nu te koop te zetten? Regio Makelaars kent de regio en adviseert u graag.

Stap 2 | Verkoop voorbereiden

Weet wat u te koop aanbiedt en zorg dat u het antwoord weet op belangrijke vragen. Maak uw huis verkoop klaar. Een paar kleine aanpassingen levert snel een beter beeld op; een goed onderhouden huis verkoopt beter. 


Stap 3 | Huis op de markt

Regio Makelaars bezoekt uw woning, geeft een verkoopadvies en verkoopprijs. We bespreken met u de verkoopstrategie en bespreken welke communicatiemiddelen we inzetten om uw woning te verkopen.

Stap 4 | Verkopen

Er zijn geïnteresseerden voor uw woning. Regio Makelaars verzorgt de bezichtigingen. Wij onderhandelen voor u een zo hoog mogelijke prijs tegen de meest gunstige condities. Na overeenstemming wordt de koopakte bij de notaris getekend en heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd. Meestal geldt er ook een financieringsvoorbehoud van ca. vijf weken.

Stap 5 | Overdracht

Gefeliciteerd! Er is een koper en de onderhandelingen zijn afgerond. De woning wisselt officieel van eigenaar bij de notaris. Wij adviseren en begeleiden u bij de inspectie van de woning, het tekenen van de aktes en de overdacht.

Voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor de verkoop van uw woning kunt u een afspraak met ons maken via het contactformulier, kunt u bellen naar 020-4978822 of loopt u tijdens kantoortijden bij ons binnen. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring