Mijn favorieten

Administratief Beheer
Transparant

U kunt Regio Makelaars inschakelen voor ondersteuning bij het administratieve beheer van uw VvE. We houden de ledenadministratie voor u bij, onderhouden contact met de leden bij vragen of storingen, overleggen met notaris of makelaar bij verkoop van een appartement of organiseren de verplichte jaarlijkse ledenvergadering. Regio Makelaars biedt u:

      100% transparantie: u heeft 24/7 online inzicht in alle administratieve zaken, zoals banksaldo, bankmutaties, etc.
      100% overzicht: u heeft 24/7 alle verplichte en handige documenten online beschikbaar: het huisreglement, splitsingsakte, gevoerde correspondentie en notulen van de ALV.
      Grip op wat er gebeurt: de VvE heeft en houdt haar eigen bestuur. Het bestuur bepaalt wat er gebeurt. Regio Makelaars vormt het verlengstuk van het bestuur en voert uit, vakkundig en snel.
      Zekerheid tot nakoming van afspraken: Regio Makelaars vertaalt besluiten die tijdens de Algemene Ledenvergadering worden genomen in concrete acties.

Als bestuur van de VvE houdt u volledig grip op het reilen en zeilen van de VvE, Regio Makelaars ondersteunt vakkundig op die facetten die we vooraf afspreken.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring