Mijn favorieten

Technisch BeheerMet kennis van zaken

Uw appartementencomplex dient onderhouden te worden: kleine ad hoc reparaties én groot onderhoud op de langere termijn. De kosten hiervan bepalen een belangrijk deel van de periodieke bijdrage van de VvE-leden. Regio Makelaars heeft de kennis om het technisch beheer voor u te verzorgen. Regio Makelaars biedt u, in nauwe samenwerking met een onafhankelijke bouwkundige:

      Opstellen nulmeting: in kaart brengen van de huidige staat van uw gebouw door een onafhankelijke bouwkundige. Als basis voor een op te stellen meerjaren onderhoudsplan.
      Meerjaren onderhoudsplan (MJOP): het opstellen en/of jaarlijks bijstellen van een MJOP voor uw gebouw. Voor de komende 20 of 30 jaar. Na goedkeuring vormt dit de basis voor de jaarlijkse begrotingen én voor de ledenbijdragen.
      24-uurs storingsdienst: voor alle storingen van leden die snel verholpen moeten worden. We schakelen door het bestuur aangewezen vaste onderhoudsbedrijven in. Ook reguliere storingen nemen we in behandeling.

Het bestuur van de VvE geeft aan van welke diensten zij gebruik wil maken. De deskundigen van Regio Makelaars gaan vervolgens voor u aan de slag. Uiteraard op basis van een vooraf afgesproken aanpak.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring