Mijn favorieten

Ons team

Het team van Regio Makelaars opereert in de regio Zwanenburg, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede, Halfweg en Spaarnwoude. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken of voor een oriënterend gesprek. U kunt bellen naar 020-4978822, het contactformulier invullen of tijdens kantooruren bij ons binnenlopen.

Regio Makelaars

Brenda van der Aar
Brenda van der Aar
Eigenaar - Register Makelaar Taxateur (RMT)
De makelaardij in regio Haarlemmermeer is al 26 jaar het werkgebied van Brenda. Werkte al die jaren voor All-In Makelaardij tot deze in 2013 opging in Regio Makelaars. Brenda beschikt als makelaar aantoonbaar over brede kennis van het makelaars vak en heeft daarnaast jarenlang ervaring in VvE-beheer (met name op financieel en administratief vlak). Ze is op ons kantoor de spin in het web. Brenda is helder in haar communicatie, weet precies wat er speelt in de regio en overlegt graag met u welk deel van onze dienstverlening het beste aansluit bij uw wensen.
Dennis Putzes
Dennis Putzes
Eigenaar - Makelaar (ARMT) / VvE-beheerder
Maakt sinds de oprichting in 2013 deel uit van het team van Regio Makelaars. Dennis is gediplomeerd makelaar-armt en aanvullend gespecialiseerd in VvE-beheer. Hij heeft passie voor zijn vak én voor de regio Haarlemmermeer. Dennis beheerst alle facetten van het VvE-beheer: administratief, financieel en technisch beheer. Hij is enthousiast, flexibel en adviseert u graag over de beste aanpak.
Angelique Arentsen
Angelique Arentsen
Makelaar (ARMT)
Zo’n 12 jaar ervaring in de makelaardij in de regio Haarlemmermeer. Opgeleid als VBO-makelaar, werkte voor Cees Steur Makelaars totdat deze in 2013 opging in Regio Makelaars. Heeft sinds die tijd een groot aantal tevreden opdrachtgevers op haar naam gezet. Angelique kent de regio, is proactief, zeer betrokken en staat voor een persoonlijke benadering en begeleiding. Ze communiceert helder, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.