Vorige | Volgende
Verkocht

Wilhelminalaan 21 - 23 ZWANENBURG

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

Omschrijving

Vrijstaand gebouw (voormalig schoolgebouw) gelegen op een zeer royaal perceel van 1.163 m² grond. Op dit pand rust een maatschappelijke bestemming wat het geschikt maakt voor legio doeleinden zoals gezondheidszorg, kinderopvang, onderwijs en cultuur. Het pand is gelegen in een rustige woonwijk met beperkte parkeergelegenheid. Maandag 28 augustus 2017 om 17.00 uur sluiten wij de inschrijving. Tot...

Kenmerken

Soort object
Maatschappelijkvastgoed
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht

Omschrijving

Vrijstaand gebouw (voormalig schoolgebouw) gelegen op een zeer royaal perceel van 1.163 m² grond. Op dit pand rust een maatschappelijke bestemming wat het geschikt maakt voor legio doeleinden zoals gezondheidszorg, kinderopvang, onderwijs en cultuur. Het pand is gelegen in een rustige woonwijk met beperkte parkeergelegenheid.

Maandag 28 augustus 2017 om 17.00 uur sluiten wij de inschrijving. Tot die datum heeft u de tijd om schriftelijk een uiterst bod/voorstel bij de makelaar neer te leggen.

Bijzonderheden:
* Vraagprijs € 200.000,= k.k.;
* Perceeloppervlakte: 1.163 m2;
* Recht van opstal tot ultimo januari 2027. De retributie bedraagt € 1.171,56 per jaar. De mogelijkheid bestaat voor nieuwe uitgifte op basis van eeuwigdurend;
* Maatschappelijke bestemming. Voor nadere informatie kunt u kijken op www. ruimtelijkeplannen.nl;
* Pand verkeert in slechte staat van onderhoud;

Omgeving:
Centraal gelegen, in de nabijheid van het winkelcentrum, recreatiegebieden "Spaarnwoude" en "Park Zwanenburg" met loop-/fietsbrug naar de "Middelveldsche Akerpolder", openbaar vervoervoorzieningen waaronder NS-station Halfweg-Zwanenburg, buslijn 161 (Zwanenburg-Halfweg-Hoofddorp) en buslijn 80 (Zandvoort-Haarlem-Halfweg-Amsterdam centrum), recreatiegebieden "Zwanenburg" en "Spaarnwoude" en uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem.


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Maatschappelijkvastgoed
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Maatschappelijkvastgoed

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haarlemmermeer
Sectie
A
Perceel
9257
Oppervlakte
1163 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Foto's

Nabijgelegen