Vorige | Volgende
Verkocht

Venenweg 17 D ZWANENBURG

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

Omschrijving

Te koop kantoorruimte ca. 132m² Op bedrijventerrein "De Weeren" gesitueerde kantoorruimte met eigen parkeerplaats. De totale netto-vloeroppervlakte bedraagt ca. 132 m2, verdeeld over een begane grond en eerste verdieping. Bijzonderheden: eigen parkeergelegenheid, raampartijen aan voor-, zij- en achtergevel, Indeling: Parterre: entree/hal met meterkast & trappenhuis, toiletgroep met...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
132 m²

Omschrijving

Te koop kantoorruimte ca. 132m²

Op bedrijventerrein "De Weeren" gesitueerde kantoorruimte met eigen parkeerplaats. De totale netto-vloeroppervlakte bedraagt ca. 132 m2, verdeeld over een begane grond en eerste verdieping. Bijzonderheden: eigen parkeergelegenheid, raampartijen aan voor-, zij- en achtergevel,

Indeling:
Parterre: entree/hal met meterkast & trappenhuis, toiletgroep met wastafelmeubel/urinoir/toilet, doorgang naar kantoorruimte.
Grote kantoorruimte met openslaande deuren naar de achtergelegen spreekkamer/kantoorruimte. Dichte keuken met keukenblok vzv diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: Royale kantoorruimte die in tweeën is gesplitst. Aparte magazijn/archiefruimte met CV-opstelling en unit mechanische ventilatie.

Voorzieningen:
* Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel;
* Moderne keuken met diverse apparatuur;
* Modern sanitair
* Dubbele beglazing
* Mechanische ventilatie
* Airco
* Systeemplafond
* Elektrisch bedienbare rolluiken rondom
* Laminaatvloer op begane grond en 1e etage
* Netto vloeroppervlakte begane grond is ca. 67 m2, vrije hoogte 3.50 meter
* Netto vloeroppervlakte 1e etage is ca. 65 m2, vrije hoogte 3.00 meter

Parkeren:
Bij het eigendom behoort officieel één parkeerplaats, deze omvat echter twee parkeervakken. Verder is er sprake van openbare parkeergelegenheid.

Locatie:
Het object is in industriegebied De Weeren en direct bij de afslag van snelweg A200 en andere uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem, Schiphol en Alkmaar. Ook per openbaar vervoer is de bedrijfsruimte uitstekend bereikbaar. Het trainstation Halfweg-Spaarnwoude ligt op zo'n 10 minuten loopafstand.

Bijzonderheden:
Bouwjaar periode 2006
Vereniging van Eigenaren Bedrijfsverzamelgebouw Venenweg te Zwanenburg
Servicekosten ca. € 100,= per maand

Koopcondities:
Koopsom € 169.000,= k.k.

BTW wel/niet van toepassing: de levering van een onroerende zaak is meestal vrijgesteld van btw. Maar bij verkoop tussen ondernemers, kunnen koper en verkoper ervoor kiezen dat er toch btw over wordt berekend. De btw wordt dan verlegd van de verkopende naar de kopende ondernemer. Of het voordelig is om de verkoop te belasten met btw, is ook afhankelijk van de positie van de koper. Daarom kunnen verkoper en koper alleen samen voor belaste levering kiezen. Bij interesse van een koper zal dit punt derhalve nader bekeken moeten worden.

Aanvaarding in overleg, kan spoedig
Oplevering in huidige staat

Bestemming:
Bestemming conform bestemmingsplan De Weeren is Bedrijven 4. Voor verdere informatie over de bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Haarlemmermeer en www.ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
132 m²
In units vanaf
67 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haarlemmermeer
Sectie
A
Indexnummer
1
Perceel
10624
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's