Vorige | Volgende
Verhuurd

Kruiswaal 15 - 17 ZWANENBURG

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "de Weeren" gelegen multifunctionele opslagruimte van ca. 310 m2. De te huur aangeboden opslagruimte omvat circa 310 m2. Middels een overheaddeur aan de zijkant van dit pand kunt u de ruimte betreden alsmede de gezamenlijke entree aan de voorzijde. De maximale vloer-belasting van de begane grond vloer is 1000-1500 kg/m². De vrije hoogte van de ingangen bedraagt...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
310 m²

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "de Weeren" gelegen multifunctionele opslagruimte van ca. 310 m2.

De te huur aangeboden opslagruimte omvat circa 310 m2. Middels een overheaddeur aan de zijkant van dit pand kunt u de ruimte betreden alsmede de gezamenlijke entree aan de voorzijde.

De maximale vloer-belasting van de begane grond vloer is 1000-1500 kg/m². De vrije hoogte van de ingangen bedraagt respectievelijk 2,5 m en de breedte van de deuropeningen is respectievelijk 2,50 m.

Huurprijs: € 1.595,- per maand exclusief BTW, te vermeerderen met servicekosten € 100,- per maand en met de verschuldigde omzetbelasting.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI ) reeks alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: in overleg, betalingen huur, servicekosten en BTW per maand of kwartaal vooruit.
Bij volledige huur van de bedrijfsruimte is er de mogelijkheid om een bedrijfswoning gelegen op de eerste verdieping bij te huren voor € 900,- per maand (exclusief g/w/l)

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW. Overige condities: Huurovereenkomst en bankgarantie op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 100 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
310 m²
In units vanaf
310 m²

Foto's