Vorige | Volgende

Kruiswaal 15 -17 II ZWANENBURG

Huurprijs vanaf excl. BTW € 250 per maand

Neem contact met ons op

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

Omschrijving

Heeft u ook altijd al ruimte te kort in huis om uw spullen te bergen of bent u gewoon opzoek naar een handige ruimte waar u uw hobbyspullen kunt opslaan? Op het bedrijventerrein "de Weeren" bevinden zich multifunctionele opslagunits van ca. 23 tot 33 m2. De unit is voorzien van twee openslaande deuren en een eigen stroomvoorziening. Iedere huurder van een opslagunit krijgt een eigen unieke pincode....

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Opslagruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
23 m²

Omschrijving

Heeft u ook altijd al ruimte te kort in huis om uw spullen te bergen of bent u gewoon opzoek naar een handige ruimte waar u uw hobbyspullen kunt opslaan?

Op het bedrijventerrein "de Weeren" bevinden zich multifunctionele opslagunits van ca. 23 tot 33 m2. De unit is voorzien van twee openslaande deuren en een eigen stroomvoorziening.

Iedere huurder van een opslagunit krijgt een eigen unieke pincode. Hiermee kunt u zichzelf toegang verschaffen door de toegangspoort en tevens het laad en los gedeelte.

Huurprijs vanaf: € 250,- per maand exclusief licht en BTW, te vermeerderen met servicekosten € 25,- per maand (inclusief € 10,00 voorschot elektra; deze wordt d.m.v. een tussenmeter aan het einde van het energiejaar aan u doorbelast ) en de verschuldigde omzetbelasting.

Tevens zijn er stellingen te huur voor € 5,- p.m. per strekkende meter.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI ) reeks alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurtermijn: betalingen huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW. Overige condities: Huurovereenkomst en bankgarantie op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

De maximale vloer-belasting van de begane grond vloer is 1000-1500 kg/m². De vrije hoogte van de ingangen bedraagt respectievelijk 2,5 m bij respectievelijk 2,6 m.

Oplevering medio maart a.s.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Opslagruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
23 m²

Foto's

Nabijgelegen