Vorige | Volgende
Verhuurd

Kruiswaal 15 -17 I ZWANENBURG

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "de Weeren" gelegen zeer nette multifunctionele kantoorruimte van ca. 180 m2 met parkeerplaatsen op eigen terrein. Algemene entreedeur/hal, toegang naar het kantoor met hal, 2 toiletten garderobe en de toegang tot de kantoorkamers. Het kantoor heeft 4 ruime kantoorkamers met diverse archiefkasten (36/19/17/41 m2) en aparte keuken. Huurprijs: € 1.295,- per maand exclusief...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
180 m²

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "de Weeren" gelegen zeer nette multifunctionele kantoorruimte van ca. 180 m2 met parkeerplaatsen op eigen terrein.

Algemene entreedeur/hal, toegang naar het kantoor met hal, 2 toiletten garderobe en de toegang tot de kantoorkamers. Het kantoor heeft 4 ruime kantoorkamers met diverse archiefkasten (36/19/17/41 m2) en aparte keuken.

Huurprijs: € 1.295,- per maand exclusief BTW, te vermeerderen met servicekosten € 100,- per maand en met de verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI ) reeks alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: in overleg, betalingen huur, servicekosten en BTW per maand of kwartaal vooruit. Bij volledige huur van de kantoorruimte is er de mogelijkheid om een bedrijfswoning gelegen op de eerste verdieping bij te huren voor € 900,- per maand (exclusief g/w/l)

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW. Overige condities: Huurovereenkomst en bankgarantie op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 100 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
180 m²
In units vanaf
180 m²

Foto's