Vorige | Volgende
Verkocht

Dennenlaan 27 F* ZWANENBURG

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-4978822

info@regiomakelaars.nl

Omschrijving

Middenin het levendige hart van Zwanenburg hebben wij een multifunctionele bedrijfs-/kantoor-/winkelruimte in de verkoop gekregen. Een unieke kans voor u als ondernemer om eigenaar te worden van (extra) opslag- en/of bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte (!) tegen een zeer betaalbare prijs. De gemeente staat het gebruik van een winkelruimte (tegen bepaalde voorwaarden) toe. Aan de kant van het...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
210 m²

Omschrijving

Middenin het levendige hart van Zwanenburg hebben wij een multifunctionele bedrijfs-/kantoor-/winkelruimte in de verkoop gekregen. Een unieke kans voor u als ondernemer om eigenaar te worden van (extra) opslag- en/of bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte (!) tegen een zeer betaalbare prijs. De gemeente staat het gebruik van een winkelruimte (tegen bepaalde voorwaarden) toe. Aan de kant van het parkeerterrein van Dirk van den Broek zou dan een winkelpui gerealiseerd kunnen worden. Het feit dat boven de bedrijfs-/winkelruimte en aan de voorzijde van "Dennenburcht" woningen zijn gesitueerd, brengt voor u een gezonde sociale controle én na sluitingstijd een rustgevend gevoel met zich mee. De koopsom is kosten koper, exclusief BTW. De BTW is echter aftrekbaar indien u zakelijk aankoopt en als ondernemer BTW-plichtig bent.

Indeling

De bedrijfs-/winkelruimte is in 2009 opgeleverd inclusief een nieuwe overheaddeur (met loopdeur) aan de voorgevel en een loopdeur aan de achtergevel naar het parkeerterrein van supermarkt "Dirk van den Broek". U kunt – indien nodig – op eenvoudige wijze de indeling aanpassen naar eigen wensen.

Bijzonderheden

* Vraagprijs EUR 149.000,= kosten koper, exclusief BTW;
* Vloeroppervlakte circa 210 m2;
* Vrije hoogte 3,5 meter.

Omgeving

De bedrijfs-/winkelruimte is gelegen achter nieuwbouwcomplex "Dennenburcht", in het winkelcentrum van Zwanenburg, in de directe nabijheid van supermarkten, banken, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Schiphol.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
210 m²
In units vanaf
210 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haarlemmermeer
Sectie
A
Perceel
0000
Oppervlakte
99 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's